Möt oss

H2 Green steel logo

Information från H2 Green Steel

Varmt välkomna till Mötesplats H2 Green Steel, mitt i hjärtat av Boden centrum.

Hit kan du gå för att ställa dina frågor om vårt projekt, titta på en modell över vår framtida fabrik eller bara småprata med oss över en kaffe. Mötesplatsen är viktig för oss eftersom det ger oss chansen att möta er Bodensare fysiskt och ta del av era tankar och funderingar – så fortsätt gärna att titta in under hösten!

Öppettider:

Måndag-fredag kl. 12-17.
Enter Galleria, Drottningatan 4 i Boden.

H2 Green Steel mötesplats

Kontaktyta för regionalt och lokalt näringsliv

Det lokala och regionala näringslivet är mycket viktigt för vår etablering i Boden – tillsammans med internationell expertis är det helt avgörande för att vi ska lyckas. Vi vill därför göra det så enkelt som möjligt att anlita företag från närområdet i de fall vi anser det vara det bästa alternativet. Vi befinner oss just nu i startgroparna av vårt inköpsarbete, och har skapat en kontaktyta där ni som lokalt eller regionalt företag kan registrera ert intresse. Denna databas använder vi i vårt inköpsarbete och delar även med våra partners.

Fredrik Engström H2 Green Steel

Kort samtal med Fredrik Engström på H2 Green Steel​

Tre snabba frågor till Anne Graf på H2 Green Steel

H2GS team

Vår företagskultur

H2 Green Steel formar sin företagskultur genom vandringar i Sveriges natur

Att tyst vandra i naturen och njuta av stillsamheten och den omgivande grönskan har många nog gjort. På H2 Green Steel är man övertygade om att vandringar ute i naturen bidrar till personlig utveckling och stärkt sammanhållning mellan kollegor, vilket också bidrar positivt till företagskulturen. Sedan hösten 2021 arrangerar bolaget en så kallad Nature Quest