Jobba hos oss

H2 Green steel logo

Information från H2 Green Steel

Från slutet av år 2023 och framåt kommer vi behöva ett stort antal personer som vill jobba på vår anläggning i Boden. Vi kommer inte bara att bygga en ny fabrik, utan också en helt ny typ av arbetsplats där det finns möjlighet att utvecklas med verksamheten och där alla är välkomna. Det kommer att finnas många möjligheter till jobb som operatör, tekniker, elektriker och mekaniker. Vi kommer också behöva exempelvis ingenjörer, ekonomer, inköpare, projektledare och planerare. Om du är intresserad att vara en del av vår utveckling

Boden

Utbildning

Vi samarbetar med flera kommuner och aktörer för att skapa utbildningar som kommer fungera som en bra bas för att få ett jobb hos oss. Dessa utbildningar kommer vara i många olika former, men en av de viktigaste och mer flexibla formerna kommer vara olika typer av yrkesvuxutbildningar. I dessa kan du utbilda dig till industrielektriker, mekaniker eller process-/automationsoperatör. De är de roller som vi kommer behöva flest personer till, så håll utkik efter nyheter kring dessa.

Givetvis är ingenjörsutbildningar i yrkeshögskolor och ingenjörsutbildningar från universitet också bra ingångar till oss på H2 Green Steel.

De ska leda H2 Green Steels talangjakt

Spela video om Philip Alsen H2 Green Steel

Anmäl dig till Bodenxt nyhetsbrev